Over EverCare Dongen

Mijn naam is André Vonk en Adviescentrum EverCare Dongen is je partner op het gebied van financieel advies. Een allround financieel advieskantoor dat van je persoonlijke situatie uitgaat en daar elk advies op afstemt om een totaal financieel plan te kunnen realiseren.

Je kunt onder meer gebruik maken van de expertise van ons kantoor voor belangrijke momenten in je leven zoals bij de keuze voor een hypotheek voor de financiering van een woning of om eerder te kunnen stoppen met werken. Adviescentrum EverCare Dongen beschikt over een uitgebreide kennis en ervaring om ook uw financiële toekomst zeker te stellen.

Elke situatie vereist andere inzichten en daarom werken wij vanaf de basis voor het opstellen van een totaal financieel plan, waarin je individuele situatie centraal staat. Jouw belang is het uitgangspunt voor een op maat gemaakt transparant financieel advies.

Ook kan je voor het afsluiten van verzekeringen voor onder meer je huis, inboedel, aansprakelijkheid, auto of caravan bij mij terecht.

Daarnaast verzorg ik ook de diverse aangiftes op het gebied van de belastingen, zoals de inkomstenbelasting, aangifte erfrecht of schenkingsrecht.